top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Minkä ajan varaan?

Mikäli et ole aiemmin käynyt Krämpässä ja kaipaat apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelman tai vaivan ratkaisuun, suosittelemme 60 minuutin fysioterapeutinvastaanottoaikaa. Silloin ehdimme haastattelemaan, tutkimaan ja hoitamaan ilman kiirettä. Sinun ei tarvitse tietää, mikä palvelu/hoito sopii tilanteeseesi. Vastaanottoaikamme sisältää manuaalista terapiaa (lihas- ja faskiakäsittelyä, akupunktiota, teippausta, nivelmobilisointia) sekä ohjausta ja neuvontaa. Ilmoita vain oireesi, niin käytämme kaiken osaamisemme tilanteen mukaan!

2

Miten varaan ajan?

Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tästä linkistä.

Voit myös soittaa suoraan Krämppäcenteriin puh. 02 538 7705. Ehdimme vastaamaan puhelimeen toisinaan huonosti, parhaiten saat meidät kiinni arkisin klo 12- 13. Jätäthän viestin vastaajaan, jos emme ehdi vastaamaan. Voit olla myös suoraan terapeutteihin yhteydessä sähköpostitse, tästä linkistä löydät tarkemmat yhteystiedot. 

3

Minulla on lääkärin kirjoittama lähete fysioterapiaan. Mitä se tarkoittaa?

Lääkärin kirjoittamalla tutkimus- ja hoitomääräyksellä fysioterapiaan SV3 FM olet oikeutettu Kela-korvaukseen fysioterapiakäynnistäsi.

Korvaukset:

60 minuutin ajasta 8€

45 minuutin ajasta 6€

30 minuutin ajasta 4€

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, eli maksat vain omavastuuosuuden käynnistäsi, jolloin sinun ei tarvitse hakea korvauksia Kelasta. Ilmoitathan vastaanotolle tullessa, mikäli olet jonkin sairauskassan jäsen ja fysioterapia kuuluu kassan korvauksien piiriin. 

4

Miten peruutan varatun ajan?

Varatun ajan voit peruuttaa:

- Soittamalla Krämpän numeroon 02 538 7705

- Laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kramppacenter.fi

- Olemalla suoraan yhteydessä hoitavaan terapeuttiin

- Netistä varatun ajan pystyy perumaan sähköpostiin tulleen vahvistusviestin linkistä

Varatut ajat tulisi peruuttaa 24h ennen varauksen alkamista. Peruuttamattomista ajoista veloitamme hinnaston mukaisen maksun. Äkillisissä sairaustapauksissa joustamme, varsinkin näin korona-aikaan. Ethän saavu vastaanotolle sairaana!

5

Miten pääsen ryhmäliikuntatunnille?

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan nettiajanvarauksen kautta. Voit tutustua tunteihimme täältä. Vain Pilates-tunneille suosittelemme aikaisempaa kokemusta tai alkeiskurssin käymistä ennen viikkotunneille osallistumista. Muuten ryhmämme ovat kaikille sopivia, panostamme matalan kynnyksen ryhmiin. 

6

Millä voin maksaa käyntini?

Voit maksaa meille käteis- ja korttimaksutapojen lisäksi ePassi-, Smartum-, Tyky- ja Edenred -työnantajaetuuksilla. Laskutus vain vakuutusyhtiöihin, työnantajille tai sairauskassoihin erikseen sopimalla. 

7

Miten saavun paikalle?

Krämppäcenterin pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingintien varrella, Nahkurin teollisuusalueella. Lähin Porin Linjojen pysäkki on Terveläntie P (290 m), Sataedun toimipisteen läheisyydessä.

8

Saanko ostettua lahjakortin Krämppä Centeriin?

Lahjakortteja pystyy ostamaan avoimella summalla kaikkiin palveluihin tai tuotteisiin. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. 

bottom of page