top of page

Acerca de

Krämppä Center pähkinänkuoressa

Krämpän tarina on saanut alkunsa Ulvilan Harjunpäästä 2000 -luvun alusta, kun Sari Wilén perusti oman fysioterapia-alan yrityksensä. Sari siirtyi nykyisiin tiloihin Ulvilan Nahkuriin vuonna 2006, jolloin nykyisen muotoinen Krämppä Center alkoi hiljalleen muodostua. Nimi Krämppä Center on tullut eräiden Sarin ohjaamien tules-ryhmien mukaan, jotka nimettiin Krämppä -ryhmiksi. 

Krämpässä keskitymme yrityksen nimen mukaisesti auttamaan erityisesti "krämppiä" asiakkaita. Meille kukaan ei ole liian vaivainen, vaan käytämme kaiken ammattitaitomme tilanteen helpottamiseksi. Toivomme, ettei meille saapumista tarvitse jännittää, vaan jokainen saa tulla rennosti omana itsenään. 

Meille fysioterapia tarkoittaa ihmiskehon tuki- ja liikuntaelimistön kokonaisvaltaista huomioimista. Asiakkaan ei tarvitse kuin tulla vastaanotolle, me käytämme kaiken osaamisemme, jotta tilanne helpottaa. Asiakkaan ei tarvitse tietää, mikä hoito, palvelu, harjoite tai menetelmä helpottaa mihinkin vaivaan. Toisinaan tilanteen helpottaminen vaatii usean eri asian yhdistämistä, ja sitä varten fysioterapeutti on.

 

Haluamme auttaa, mikäli liikettä estää kipu tai liikerajoitus. Haluamme yhdistää vahvan manuaalisen terapian osaamisen ja liikkeen ymmärtämisen yhteen. Toivomme, että tulet Krämppä Centeriin aivan omana itsenä, sillä meille kukaan ei ole liian krämppä. Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy oma "luomuliikunnan" muoto: se tapa, jolla keho voi kaikista parhaiten yksilöllisesti. Ohjaamme tarvittaessa eteenpäin lääkärin, ravintoneuvojan tai muun asiantuntijan luokse, mikäli huomaamme tilanteessa jotain, mihin emme pysty vaikuttamaan.

 

Krämpän tiloissa on kodinomainen ja rento tunnelma. Tule villasukissa ja mukavissa vaatteissa, niin mekin teemme!

bottom of page