top of page

Kinesis - kiertoharjoittelu

Mitä Kinesis-kiertoharjoittelu on?

Toiminnallisella salillamme on kaksi Kinesis-laitetta, joiden mukaan tunti on nimetty. Laitteiden toiminta perustuu uuteen vastusharjoittelun teknologiaan, joka mahdollistaa 3D-liikeradat. Se saa harjoitteet tuntumaan pehmeiltä ja luonnollisilta. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti muitakin välineitä. Liikkeet ja välineet vaihtelevat tuntien teemojen mukaan. 

Tunneilla on päätavoitteena oppia laadukas liikkuminen, jotta harjoittelu tukee kehon hyvinvointia. Treeniä ei tehdä kovilla sykkeillä eikä suurilla painoilla.

Kinesis-tunneilla kehitetään kehonhallintaa, tasapainoa ja nivelten liikkuvuutta, sekä yleiskuntoa ja lihaskestävyyttä.

Kenelle Kinesis-tunnit sopivat?

Kinesis-kiertoharjoittelu yhdistää monipuolisella tavalla lihaskunto, tasapaino- ja kehonhallintaharjoitteet.

Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille. 

Kinesis-kiertoharjoittelua pidetään Krämppäcenterissä kahtena erilaisena tuntina: 

Krämppä Kinesisksessä harjoitellaan matalammalla sykkeellä eikä mennä lattiatasolle, tunnit pidetään pääsääntöisesti arki-aamupäivisin. Krämppä-tunnit sopivat hyvin senioreille, leikkauksesta kuntoutuville tai aloitteleville liikkujille. 
Kinesis arki-iltaisin ovat hiukan reippaampia ja tunneilla tehdään liikkeitä myös lattialla. Tunti sopii hyvin perus kuntoliikkujalle eikä aikaisempaa harjoittelutaustaa tarvitse olla.

Miten pääsen tunnille?

Aikaisempaa harjoittelukokemusta ei vaadita, vaan kaikentasoiset liikkujta ovat tervetulleita. Tunneille ilmoittaudutaan nettiajanvarauksen kautta kohdasta "ilmoittaudu ryhmään". 

Miten valmistaudun tunnille?

Tavalliset sisäliikuntavarusteet riittävät: joustavat vaatteet, sisäkengät- tai -tossut ja juomapullo. 

bottom of page